فروشگاه فایل

فروشگاه فایل ارزان

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل ارزان

این فروشگاه در زمینه فروش تحقیق،مقاله،پروژه ،ودیگر کار های تحقیقاتی برای آنها که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند.

بایگانی
کلمات کلیدی

معماری (سازه در معماری) 14 ص

معماری (سازه در معماری)

دانلود معماری (سازه در معماری)

دانلود تحقیق معماری (سازه در معماری) 14 ص

دانلود تحقیق معماری (سازه در معماری)

دانلود تحقیق در مورد معماری (سازه در معماری) 14 ص

دانلود تحقیق در مورد معماری (سازه در معماری)

تحقیق معماری (سازه در معماری) 14 ص

تحقیق در باره معماری (سازه در معماری)

معماری مزار تاج محل 90 ص

معماری مزار تاج محل

معماری

دانلود تحقیق معماری مزار تاج محل 90 ص

دانلود تحقیق معماری مزار تاج محل

دانلود تحقیق در مورد معماری مزار تاج محل

تحقیق معماری مزار تاج محل 90 ص

تحقیق معماری مزار تاج محل

تحقیق در مورد معماری معماری مزار تاج محل

بررسی معماری معماری مزار تاج محل

معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه

دانلود تحقیق در مورد معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق و بررسی معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق در مخورد معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق در باره معمار بزرگ میس وندروهه

معماری پست مدرن 14 ص

معماری پست مدرن

خلاصه طرح موضوع طرح تولید خیارشور ، ترشیجات و مربا دستگاه صادره کننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 1000 تن نوع تولیدات خیارشور ، ترشیجات و مربا تعداد شاغلین 12 نفر سرمایه گذاری کل طرح سرمایه گذاری کل طرح 353192 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 214190 میلیون ریال سرمایه در گردش 139002 میلیون ریال درآمد سالی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 62 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

مقدمه:

علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت

محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و

صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های

کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور

میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت

یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را در چندان

مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند

پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد

غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این

مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر میتواند تهیه کنسرو، کنسانتره،

مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه کنندگان این طرح با در نظر داشتن سه

مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در

جهت پیشبرد صنایع غذایی کشور بردارند.


  • mirza khan

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی