فروشگاه فایل

فروشگاه فایل ارزان

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل ارزان

این فروشگاه در زمینه فروش تحقیق،مقاله،پروژه ،ودیگر کار های تحقیقاتی برای آنها که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند.

بایگانی
کلمات کلیدی

معماری (سازه در معماری) 14 ص

معماری (سازه در معماری)

دانلود معماری (سازه در معماری)

دانلود تحقیق معماری (سازه در معماری) 14 ص

دانلود تحقیق معماری (سازه در معماری)

دانلود تحقیق در مورد معماری (سازه در معماری) 14 ص

دانلود تحقیق در مورد معماری (سازه در معماری)

تحقیق معماری (سازه در معماری) 14 ص

تحقیق در باره معماری (سازه در معماری)

معماری مزار تاج محل 90 ص

معماری مزار تاج محل

معماری

دانلود تحقیق معماری مزار تاج محل 90 ص

دانلود تحقیق معماری مزار تاج محل

دانلود تحقیق در مورد معماری مزار تاج محل

تحقیق معماری مزار تاج محل 90 ص

تحقیق معماری مزار تاج محل

تحقیق در مورد معماری معماری مزار تاج محل

بررسی معماری معماری مزار تاج محل

معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه

دانلود تحقیق در مورد معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق و بررسی معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق در مخورد معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق در باره معمار بزرگ میس وندروهه

معماری پست مدرن 14 ص

معماری پست مدرن

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی بررسی روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی پاورپوینت جامع و کامل روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی کاملترین پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی پکیج پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی مقاله روشهای مختلف انجماد
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3550 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 28 صفحه

روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتر
از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.
دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت. خصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد:

-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود
! 2-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.؟DRIP-5%>! 3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژییک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت 30- درجه سانتیگراد برای رسیدن به 1- درجه سانتیگراد به 71380کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!! 4- توجه به روش انجماد 5- کیفیت اولیه محصول برای انجماد6- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی7- ساده وقابل اجرا باشد.8- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. 9- هزینه کمتری داشته باشد. چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟ روشهای انجمادزدائی conduction اساس آنها بر هدایت 1- روشهائی که
حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد.
2- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول
از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک
و الکترو مغناطیس است. انجماد زدائی درهوا Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن
Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک Still air 1- انجماد زدائی درهوای ساکن دراین روش ماهی یا بلوکهای منجمد را درهوای گرم ساکن(15-20درجه )
روی سطح میز قرار داده تا به تدریج به دمای محیط برسد.



-دمای محیط بیش از 20درجه نشود.
-از هوای سرد استفاده نشود.
- حدود 20 ساعت بسته به اندازه بلوک یا ماهی (با ضخامت حدود 10سانتی متر)
( ؟) زمان کاهش می یابد.TEMPERING - با عمل
- برای مصارف تجاری خوب نیست. Airblast 2- انجمادزدائی درهوای متحرک ماهی ها را روی سینی های سوراخ دار قرار داده وآنها را
روی چرخ هائی بنام ترولی TROLLYقرارداده در تونلهائی با ارتفاع کمتر از 2 متر انتقال میدهند سپس هوا روی سینی ها دمیده میشود .
سرعت هوا 8 متر برثانیه ودمای 20 درجه سانتی گراد
هوا باید اشباع از رطوبت باشد تا از کاهش رطوبت سطحی و خشک شدن محصول جلوگیری کند. هواSPRAY FINEمیشود.
اگر محصول بسته بندی باشد ,زمان انجمادزدائی بیشتر ولی کاهش رطوبت سطحی کمتر
فاصله سینی ها باید دوبرابر بلوکهائی باشد که انجماد زدائی می شوند .
به دو طریق پیوسته وناپیوسته انجام می شود. انجماد زدائی در هوای متحرک به روش (BATCH THAWING) ناپیوسته All In All Out-
-در اطاقکهای دومتر دردومتر با طول 7 متر به ظرفیت 7 تن
-برای گرم کردن هوا از آب داغ یا بخار
- هیتر غیر اقتصادی است.
- بلوکهای با ضخامت 5-10 سانتی متر را در 5 ساعت
انجماد زدائی می کند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


  • mirza khan

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی