فروشگاه فایل

فروشگاه فایل ارزان

فروشگاه فایل

فروشگاه فایل ارزان

این فروشگاه در زمینه فروش تحقیق،مقاله،پروژه ،ودیگر کار های تحقیقاتی برای آنها که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند.

بایگانی
کلمات کلیدی

معماری (سازه در معماری) 14 ص

معماری (سازه در معماری)

دانلود معماری (سازه در معماری)

دانلود تحقیق معماری (سازه در معماری) 14 ص

دانلود تحقیق معماری (سازه در معماری)

دانلود تحقیق در مورد معماری (سازه در معماری) 14 ص

دانلود تحقیق در مورد معماری (سازه در معماری)

تحقیق معماری (سازه در معماری) 14 ص

تحقیق در باره معماری (سازه در معماری)

معماری مزار تاج محل 90 ص

معماری مزار تاج محل

معماری

دانلود تحقیق معماری مزار تاج محل 90 ص

دانلود تحقیق معماری مزار تاج محل

دانلود تحقیق در مورد معماری مزار تاج محل

تحقیق معماری مزار تاج محل 90 ص

تحقیق معماری مزار تاج محل

تحقیق در مورد معماری معماری مزار تاج محل

بررسی معماری معماری مزار تاج محل

معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه 44 ص

دانلود تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه

دانلود تحقیق در مورد معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق و بررسی معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق در مخورد معمار بزرگ میس وندروهه

تحقیق در باره معمار بزرگ میس وندروهه

معماری پست مدرن 14 ص

معماری پست مدرن

پاورپوینت بررسی تجزیه مقادیر کم

mirza khan | پنجشنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۹ ب.ظ
پاورپوینت بررسی تجزیه مقادیر کم در 182 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 8596 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 182
پاورپوینت بررسی تجزیه مقادیر کم

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی تجزیه مقادیر کم در 182 اسلاید قابل ویرایش



کلیات

اهمیت تجزیه مقادیر کم در علوم و فناوری
تجزیه و تعیین مقادیر کم مواد سمی در نمونه های زیست محیطی
صنایع غذایی
بیولوژی
صنایع الکترونیک و کامپیوتر



بخش اول

خطاهای سیستماتیک در تجزیه مقادیر کم


1-1 مقدمه

1-1-1 تعریف عمومی از تجزیه مقادیر کم
1-1-2 روشهای دستگاهی تعیین مستقیم
1-1-3 روشهای چند مرحله ای
1-1-4 مراحل اضافی و مهم عمومی

یک روش عمومی برای این منظور تعریف نشده است بلکه ترکیبی از چندین روش بکار می رود.




1-2خطاهای سیستماتیک و اجتناب از آن

منابع اصلی خطای معین عبارتند از:
روشهای نمونه برداری و نگهداری
آلودگی نمونه بوسیله ابزار یا ظروف
جذب و با واجذب مواد از سطح ظروف
از دست دادن مواد از طریق نبخیر
واکنشهای شیمیایی ناکامل و یا ناخواسته
تاثیر ماتریکس بر ایجاد سیگنال اندازه گیری
کالیبراسیون نادرست




1-2-1 تبخیر
1-2-2 جذب
1-2-3 ظروف نمونه و اثر زمینه
1-2-4 اثر محیط ( گرد و غبار و ... )
1-2-5 آلودگی بر اثر ظروف نمونه
1-2-6 مشکلاتی در ارتباط با تغییر عدد اکسایش و ظرفیت واکنشگرها





1-3 خطاهای معین ناشی از روش تجزیه ای

1-3-1 نمونه برداری و انبارداری و پیش آماده سازی
1-3-2 تخریب
1-3-2-1 تخریب از طریق ذوب
1-3-2-2 تخریب از طریق جذب رطوبت
1-3-2-3 تخریب از طریق احتراق با اکسیژن
1-3-2-4 تبخیر حرارتی

1-3-3 جداسازی

1-3-3-1 رسوبگذاری و همرسوبی و الکترولیز
1-3-3-2 استخزاج مایع- مایع
1-3-3-3 جداسازی از طریق تبخیر
1-3-3-4 سایر روشهای جداسازی ...






1-4 قواعد اساسی برای تشخیص و حذف خطاهای سیستماتیک

1) توجه به دقت نتایج
2) تائید صحت نتایج روش حداقل با یک یا دو روش استاندارد
3) حداقل زمان نگهداری نمونه و در دمای 15- درجه سلسیوس
4) با حداقل اصلاحات در مراحل اجرائی کار
5) پی گیری روشهای مختلف
6) بکار بردن روشهای میکرو شیمیایی
7) جلوگیری از خرج نمونه از چرخه اندازه گیری
8) به حداقل رساندن اثر نمونه
9) تمیزکار ی ظروف با روشها و مواد مناسب
10) استفاده از واکنشگرها و حلالهای خالص
11) کار در اتاقهای عاری از گرد و غبار






اجتناب از آلودگی

رعایت نکات زبر برای این منظور ضروری است
نگهداری جداگانه نمونه ها و استانداردها
اجتناب از بکار بردن تجهیزات شیمیایی نظیر بورت و...
استفاده از دستکشهای پلی اتیلنی یکبار مصرف
استفاده از لباسهای یکبار مصرف




تکنیکهای به حداقل رساندن از دست دادن

1) زمان تماس کوتاه
2) استفاده از ظروف با جداره مناسب در صورت ضرورت انبارداری ( پلی فلورو کربن و ... )
3) نگهداری در حداقل دمای ممکن و مناسب در صورت ضرورت انبارداری ( دمای زیر صفر )
4) نگهداری در شرایط مناسب در صورت عدم امکان انجماد و ...
5) حداقل فاصله زمانی بین نمونه برداری و تجزیه


  • mirza khan

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی